fredag 14 september 2007

Jörgen Kruth fast för doping

Dagens Nyheter, som specialiserat sig på att aldrig nämna K-1 förutom i negativa sammanhang, skriver om thaiboxaren och K-1-fightern Jörgen Kruth, som i dag åtalats för doping och brott mot knivlagen. Polisen ska ha stoppat Kruth i maj och dopingtestat honom eftersom han hade så väl utvecklade muskler. Att man kan bli spontant testad av polisen lite när som helst kom som en nyhet för mig ...
    Det är tråkigt att läsa om ytterligare en (svensk) fighter som dopar sig, och det är tråkigt att DN envisas med att enbart skildra de sämre sidorna av sporten. Vad sägs om ett reportage om de hårt tränande toppatleterna som deltar i finalen i K-1 MAX om några veckor? Eller är det inte intressant att skriva om ostraffade kickboxare?

1 kommentar:

Anonym sa...

It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat cpa[/URL], It's not a big surprise if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known ways to produce an income online.