fredag 1 juni 2007

HERO'S/EliteXC, sista ordet(?)

Ny dag och en ny match till Dynamite!!. Vem trodde att allt skulle vara klart bara för att det nu är cirka ett och halvt dygn kvar till galan? Egentligen kanske jag skulle sluta skriva om alla ändringar och bara ge upp. Samtidigt fascineras jag av spektaklet. Vill bara påpeka att jag inte på något sätt skriver om alla turer i den här röran. Mina inlägg är bara en sammanfattning av kaoset.
    Enligt Wrestling Observer får Katsuhiko Nagata gå en match trots allt, men möter nu en amerikan som är så okänd att han namn stavas olika på olika ställen på nätet. Han heter i alla fall Hill i efternamn, och Isiah, Isaish eller Isaiah i förnamn. (Han är 3-2-0, 3-3-0 eller 4-3-0 beroende på var man tittar.)
    Huvudmatcherna Lesnar vs. Kim och Sakuraba vs. Gracie skulle enligt tidigare besked vara fem femminutersronder långa. Nu blir de i stället av okänd anledning tre ronder. (Detta trots att den första Sakuraba-Graciematchen varade i 90 minuter.) Mortons match blir endast tre treminutersronder. Detta eftersom "Morton inte hunnit träna så mycket" enligt ovan länkade rapport. Eh, jasså? Så är han redo för professionell MMA eller inte?

Inga kommentarer: