onsdag 2 maj 2007

Några datum där det inte händer så mycket

Den 1 maj var datumet som Pride officiellt skulle tas över av bröderna Fertittas nystartade bolag Pride FC Worldwide Holdings. Än så länge har det dock inte kommit någon som helst information om att detta skett, och på Prides japanska sida står det fortfarande ”© DSE Inc”. Inte så förtroendeingivande.
    Den 2 juni, om exakt en månad, ska FEG (som äger K-1/HERO'S) och ProElite (som äger EliteXC) hålla sin gemensamma gala i Los Angeles Memorial Coliseum, en arena som tar knappt 100 000 besökare. (Det tidigare publikrekordet för en MMA-gala i USA ligger på drygt 19 000 personer.) För att lyckas med detta omöjliga konststycke sades det bl.a. att galan skulle marknadsföras via en serie TV-program på kabelkanalen Showtime månaden innan. Några sådana har dock inte börjat visas.
    Matcherna är långt ifrån klara. Just nu finns mest ett antal namn på fighters som eventuellt ska vara med: Choi Hong-man, Royce Gracie och MMA-debutanten Johnnie Morton (f.d. amerikansk fotboll-spelare). Josh Barnett har dock förnekat att han ska delta.

Inga kommentarer: