onsdag 3 oktober 2007

Calzaghe vs. Kessler och annan boxning

Jag försöker lägga in datum för alla större eller intressanta MMA-galor för den kommande månaden, och även för kickboxning och annan fullkontakt. Boxning har jag dock varit lite dålig på, men det kommer att bli mer framöver.
    I dag är det en månad kvar till supermatchen mellan Joe Calzaghe och Mikkel Kessler. Båda boxare är obesegrade med 43 respektive 39 proffsfighter var. Matchen förenar supermellanviktsbältet för tre olika organisationer, och förväntas bli en fartfylld fight med två aggressiva boxare.
    Man kan ju diskutera vilket datum matchen inträffar egentligen. Fighten mellan brittiske Calzaghe och danske Kessler utspelar sig i Wales, och börjar klockan ett på natten lokal tid. Detta eftersom den ska sändas live i USA och fungera med de amerikanska tidszonerna.
    När vi ändå är inne på boxning: se matchen mellan Jermain Taylor och Kelly Pavlik om ni får tillfälle. Den gick i USA den 29 september. Taylor (27-0-1 innan matchen) försökte försvara sitt mellanviktsbälte – och sitt rykte, efter att ha blivit beskylld för att vara en tråkig fighter som inte kämpade för att avsluta sina matcher. Pavlik (31-0-0 innan matchen) fick sin största chans till berömmelse och framgång hittills. Det var en actionfylld och dramatisk match som rekommenderas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Läste precis att man kan se matchen mellan Kessler och Calzaghe via PPV från Canal Digital! Hurra!